Νέα διάκριση για την Dotsoft A.E. !

           Στα φετινά Green Brand Awards 2023, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN οικονομία και το Eco Livin, η  Dotsoft Α.Ε. διακρίθηκε αποσπώντας χρυσό και αργυρό βραβείο  στις κατηγορίες Green Mobile Application και Green Technology Concept για τα έργα:

         -BD4QoL: Clean computing mobile application for continuous patient data collection(GOLD award)  
                 και
        -TTLS: Πλατφόρμα παρακολούθησης της "πράσινης" οδηγικής συμπεριφοράς οδηγών τουριστικών λεωφορείων(SILVER award)

        Η τελετή της απονομής των Green Brand Awards 2023, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Αthens Marriot Hotel με την BOUSSIAS events να έχει την επιμέλεια της διοργάνωσης. Εκπροσωπώντας την Dotsoft A.E. , τα βραβεία παρέλαβαν οι συνεργάτες της εταιρείας , κ.κ. Σταύρος Κατσαρίδης και Μάκης Μπονάνος.

      "...Η τιμητική βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας! Βραβεία όπως αυτό μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε να ενσωματώνουμε στις έξυπνες λύσεις μας, καινοτόμες τεχνολογίες που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η λύση BD4QoL που βραβεύτηκε, στοχεύει στη βελτίωση ποιότητας ζωής νικητών του καρκίνου με χρήση big data και clean computing", δήλωσε ο κ. Κατσαρίδης κατά την παραλαβή του χρυσού βραβείου , ευχαριστώντας τόσο τους διοργανωτές των βραβείων όσο και τους συνεργάτες-συναδέλφους του, στην Dotsoft  A.E.

Κοινοποίηση άρθρου