Το Q-Scout Plus της Robobloq είναι ένα ρομπότ που μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί με μεταφορά και απόθεση εικόνων και events για να διδάχθει το STEM. Ο σχεδιασμός του έχει γίνει για να ευχαριστεί όλα τα παιδιά και οι κατασκευές του γίνονται σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Προγραμματίστε το εκπαιδευτικό ρομπότ Q-Scout Plus της Robobloq εύκολα από smartphone, tablet ή ηλεκτρονικό υπολογιστή, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Robobloq: ακολούθηση γραμμής, αποφυγή εμποδίων, μουσική, λειτουργία λυχνίων, κ.ά.

Δήλωση Συμμόρφωσης Υλικού

To Robobloq Q-Scout Plus είναι ένα νέο εκπαιδευτικό ρομπότ για την εκμάθηση STEM στο σχολείο και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που το κάνουν να μπαίνει αμέσως στις τάξεις, όπως:

  • Πλαστικά υλικά και κομμάτια αλουμινίου για άμεση ρομποτική εμφάνιση και σχέδιο που ευχαριστεί τα παιδιά
  • Η εφαρμογή Robobloq είναι δωρεάν και θα σας επιτρέψει να διασκεδάσετε με τους διάφορους αισθητήρες του ρομπότ.
  • Το ρομπότ Q-Scout Plus μπορεί να προγραμματιστεί απλά μέσω smartphone, tablet ή ηλεκτρονικού υπολογιστή χρησιμοποιώντας εικονίδια μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία αλληλουχιών κίνησης.
  • Το Robobloq app προσαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα και προσφέρει προγραμματισμό ανάλογες επιλογές προγραμματισμού

Το ρομπότ Robobloq Q-scout Plus έχει εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας και επομένως είναι προσβάσιμο για όλα τα σχολεία. Είναι διαισθητικό λόγω των πολλών αισθητήρων του, εύκολο στη χρήση, εύκολο στον προγραμματισμό και στην ενσωμάτωση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των παιδιών. Τα κύρια μέρη του είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και τα υπόλοιπα κομμάτια κατασκευής από αλουμίνιο, όντας επαναχρησιμοποιήσιμα για την κατασκευή νέων ρομπότ και θα είναι μια τέλεια άσκηση για να μυήσει μαθητές άνω των 8 ετών στον κόσμο της ρομποτικής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά (με κουμπί που να οδηγεί στο site και όχι σε google link):